Izdvojeno

Odvikavanje od pušenja

Mršavljenje

Liječenje alergija

Bolni sindromi

Anti-stres tretmani

Ostali tretmani

Rezultati korisnika

Katarina N.
- unatrag desetak godina bolujem od migrene. Nakon 12 tretmana akupunkture, bolovi su se smanjili, a kod ponovljenih tretmana
migrenu jedva da osjećam.

Mario. B.
- Niz godina bolujem od jakih glavobolja-migrena. Akupunktura mi je u značajnoj mjeri pomogla.

Ivan P.
- kroz 4 tretmana akupunkture prestao sam pušiti nakon 30 godina. Pušio sam kutiju i pol dnevno i ovo je moj najveći ulog u zdravlje. Tretmani su mi u velikoj mjeri pomogli jer nisam osjećao potrebu za cigaretom, nisam bio nervozan, a niti sam imao pojačanu potrebu za hranom.

Ana Š.
- imala sam upalu n. trigeminusa sa izuzetno jakim bolovima u predjelu lica, nakon prvog tretmana bol se smanjila, a nakon 12 tretmana potpuno nestala.
- nakon nekoliko mjeseci upala n. ishiadicusa (išijas). Akupunktura mi je u velikoj mjeri pomogla jer se  bol vrlo brzo počela smanjivati i nakon 12 tretmana potpuno je nestala.

Vesna M.- simptomi alergije ( gušenje, svrbež oćiju) potpuno su se povukli nakon 12 tretmana akupunkture. Godinama imam alergije na pelud,grinje, trave..., uzimala sam lijekove, ali značajnijeg poboljšanj nije bilo. Jako sam zadovoljna sa tretmanima i rezultatima te bih svakako prepuručila ovaj vid liječena.Dubravka N.
- u 2 mjeseca smršavjela sam 18 kilograma i u veliko mjeri unaprijedila zdravlje. Tretmani akupunkture pomogli su mi u smanjenju apetita, dobrom osjećaju kroz cijelo vrijeme tretmana, optimalnoj energiji zbog čega sam uvela svakodnevno pješaćenje te ubrzala sagorijevanje kalorija.

Ružica V.
- smršavjela sam u 2 mjeseca 12 kilograma i došla do optimalne tjelesne težine. Tretmani su mi u velikoj mjeri pomogli u smanjivanju gladi te sam se bez problema mogla pridržavati dijetalnog jelovnika.

Marko V.
- u 3 mjeseca smršavio sam 22 kilograma bez poteškoća, pridržavajući se redukcijskog jelovnika. Akupunktura mi je smanjila glad, osjećao sam se opušteno, bez nervoze, a cijelo vrijeme mršavljenja bio sam u dobroj formi te se sportski rekreirao.

Đurđica C.
- u mjesec i pol smršavjela sam 12 kilograma. Osjećam se puno bolje, smanjila se bol u zglobovima te poboljšao visoki tlak. Osjećam se pokretljivije i zadovoljnije.


Željko Š.
- akupunktura mi je jako puno pomogla kod išijasa. Bolovi su bili izuzetno jaki. Već nakon početnih  tretmana osjećao sam poboljšanje, a na kraju tretmana (ukupno 12) bolovi su potpuno su iščezli.

Vesela K.
- upala n.trigeminus pojavila mi se naglo i razbuktala do nesnosnih bolova. Nakon prvog tretmana bol se smanjila, nakon nekoliko tretmana bolovi su značajno jenjavali, a do kraja terapije potpuno nestali.

Rozeta U.
- tretmani akupunkture u velikoj mjeri su mi pomogli kod bolnog ramena, a potom tretmanima lumbaga riješila sam se bolova u donjem dijelu kralježnice.

Štefica K.
- tretmanima akupunkture u velikoj mjeri smanjili su mi se bolovi u ramenu te gotovo nestali.